top of page

Privatlivspolitik

Vi modtager, indsamler og opbevarer enhver information, du indtaster på vores hjemmeside eller giver os på anden måde. Derudover indsamler vi den internetprotokol (IP)-adresse, der bruges til at forbinde din computer til internettet; login; email adresse; adgangskode; computer- og forbindelsesoplysninger og købshistorik. Vi kan bruge softwareværktøjer til at måle og indsamle sessionsoplysninger, herunder sidesvartider, varighed af besøg på bestemte sider, information om sideinteraktion og metoder, der bruges til at browse væk fra siden. Vi indsamler også personligt identificerbare oplysninger (herunder navn, e-mail, adgangskode, kommunikation); betalingsoplysninger (herunder kreditkortoplysninger), kommentarer, feedback, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Vi indsamler sådanne ikke-personlige og personlige oplysninger til følgende formål:

At levere og drive tjenesterne;

For at give vores brugere løbende kundesupport og teknisk support;

For at kunne kontakte vores besøgende og brugere med generelle eller personlige servicerelaterede meddelelser og salgsfremmende meddelelser;

For at skabe aggregerede statistiske data og andre aggregerede og/eller udledte ikke-personlige oplysninger, som vi eller vores forretningspartnere kan bruge til at levere og forbedre vores respektive tjenester;

For at overholde gældende love og regler.

Vores virksomhed er hostet på Wix.com-platformen. Wix.com giver os den online platform, der giver os mulighed for at kommunikere vores produkter og tjenester til dig. Dine data kan blive gemt gennem Wix.coms datalager, databaser og de generelle Wix.com-applikationer. De gemmer dine data på sikre servere bag en firewall.

Vi kan kontakte dig for at for at danne os et billede af dine holdninger gennem undersøgelser eller spørgeskemaer, for at sende opdateringer om vores virksomhed, eller andet som er nødvendigt at kontakte dig for at håndhæve vores brugeraftale, gældende nationale love og enhver aftale, vi måtte have med dig. Til disse formål kan vi kontakte dig via e-mail, telefon, tekstbeskeder og post.

Hvis du ikke ønsker, at vi skal behandle dine data længere, bedes du kontakte os på info@brightmind.dk.

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid, så gennemgå den ofte. Ændringer og præciseringer træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelsen på hjemmesiden. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne politik, vil vi her informere dig om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, vi bruger og/eller videregiver dem.

Hvis du ønsker at: få adgang til, rette, ændre eller slette alle personlige oplysninger, vi har om dig, er du inviteret til at kontakte os på info@brightmind.dk.

 

bottom of page