top of page

stor pris sociale medier digital marketing bureau tværs af kanaler kan hjælpe hele tidenlæs mere google ads digitale verden

Når vi indgår i et samarbejde, investerer du samtidig også i en 360 graders samarbejdspartner.  Jeg går aktivt ind i dit brand, dig og din historie for at forstå din vision og dine udfordringer, så jeg bedre kan komme med kvalificerede løsninger og strategier. Vi starter altid med at se på, hvor du er lige nu, og hvor du tror, at du gerne vil hen. Jeg udformer en udførlig, langvarig strategi og plan baseret på dine ønsker, dine kunders løsningsbehov og dine muligheder.

Jeg præsenterer dig for de milepæle, jeg har identificeret og sammen bliver vi enige om en videre plan. Måske trænger du til at få opdateret din hjemmeside først, skabt noget kvalitetsindhold eller optimeret din købsproces. Jeg kan hjælpe dig med at lokalisere de huller, der lige nu er mellem dét, du kan og dét, som dine kunder har behov for, og få dem dækket, før vi går videre til næste skridt. 

Jeg har baggrund og erfaring indenfor online marketing, digital strategi, kommunikation, SEO- og konverteringsoptimeret tekstforfatning, content creation, projektledelse, strategisk udvikling, visuel strategi, kundeservice og iværksætteri.

Din kreative, kommunikative og strategiske samarbejdspartner

Specifikationer
Project Manager & Creative Director
Christina Bossen
Copywriter & Webdesign
Niklas Nyblom
Foto/videograf og ejer af MM Media
Maria Møller

Hvem er BRIGHT MIND?

Kunder

Et lille udpluk af både nuværende og tidligere samarbejdspartnere og kunder, som jeg har været så heldig at arbejde med på større og mindre projekter. 

Christina Bucknell Bossen
 

Frederiksberg
+45 9198 9795
cb@brightmind.dk

Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund i Interkulturel Markedskommunikation fra CBS, og en Master's Degree fra Kingston University i Managing the Creative Economy (En britisk pendant til den danske Kaospilotuddannelse). Jeg har arbejdet i en årrække i teleindustrien, investeringsbranchen, musikindustrien og yoga- og behandlerverdenen.

Da jeg stiftede BRIGHT MIND i begyndelsen af 2021, havde jeg et ønske om at forene mine mange passioner, erfaringer og kompetencer til at hjælpe nyopstarterede, etablerede og selvstændige virksomheder med at nå deres ønskede mål – hvordan det end måtte se ud.
Fremfor at være specialist i ét felt, har jeg altid været mere interesseret i at benytte min tværfaglighed i et effektivt sammenspil i forskelligartede projekter – og jeg ser frem til at hjælpe dig videre.

bottom of page