top of page

tekstforfatter københavn social media strategi tekstforfatter hjemmeside brugeroplevelsenyt webs

ite content marketing din tekstforfatter branding strategi mediestrategi

Marketing 

Er du træt af at smide annoncekroner ud ad vinduet uden at få resultater?

Ofte er det manglen på en gennemarbejdet strategi, der ender med at koste dyrest på den lange bane, og det er ofte et område passionerede, kreative iværksættere oplever udfordringer med. I samarbejde med dig, finder vi frem til den rette strategi til din virksomhed. 

hvilke medier brand kan kommer i gang content marketing strategi user experience skrive tekstlige så års erfaring hjemmeside så content marketing kan hele tiden oplevelse af dit kan skrivestrategi for sociale medier giver mening skaber en god tekstforfatteren kan dit websitesocial media

Content

Som en del af min rolle som din samarbejdspartner, vurderer jeg også, om produktion af nyt indhold til reklamer, sociale medier, hjemmeside og lignende er nødvendigt for at nå det mål, vi sammen fastsætter. Hvis det er tilfældet, sørger jeg for at tilrettelægge og eksekvere denne del også. Jeg samarbejder med dygtige fotografer, animatorer og grafiske designere, som jeg inddrager, hvis vi finder, at de er nødvendige for at kunne løfte opgaven til det niveau, du ønsker.

Copywriting // Tekstforfatter

Hvordan du formår at fortælle historien om, hvordan dit produkt eller service opfylder en drøm for din kunde er helt essentielt for succes. Måske har du allerede nedfældet store dele af din vision, men du har brug for hjælp til at formidle din viden i et levende og forstående sprog? Som din strategiske håndlanger, hjælper jeg dig med at transformere dine ord til et interessant stykke kommunikation – uden at gå på kompromis med dit sprog og dit budskab.

Visuel Strategi

Størstedelen af de passionerede iværksættere, vi har haft fornøjelsen af at arbejde med bruger hellere størstedelen af tiden på deres passion – deres produkt eller service. Den visuelle strategi er en forgrening af den overordnede marketingstrategi, og handler om hvordan det visuelle udtryk i dit brand, og det visuelle indhold matcher dine kunders ønsker og behov. Jeg assisterer med at få lagt en opmærksomhedsskabende, visuel strategi, som du kan benytte fremover på tværs af dit brands visuelle repræsentation. 

lige så tekst kan professionel tekstforfatter nye websites nye hjemmesidestrategi for sociale medier freelance tekstforfatter dit website gode tekster

Hjemmesidedesign

Skal du re-brande eller bygge ny hjemmeside, og har du brug for en hjælpende hånd, der både sørger for optimal brugeroplevelse og indbydende design?
Så hjælper jeg gerne! 
Vi kan bygge en ny hjemmeside fra bunden, eller vi kan hjælpe med mindre ændringer, såsom opsætning af shop eller omstrukturering.

 SEO & Optimering

Jeg kan hjælpe med at optimere din hjemmesides SEO profil, og guide dig i, hvordan du opretholder en god SEO på din hjemmeside. Jeg bruger en række værktøjer til at definere dine rette søgeord, og laver så et lille SEO-helbredstjek på din side. Jeg optimerer og retter til, der hvor der er væsentlige mangler, så du kan leve op til søgemaskinernes krav.

Services

brugeroplevelse nyt website

tekstforfatter københavn social media strategi tekstforfatter hjemmeside brugeroplevelsenyt website content marketing branding strategi din tekstforfatter mediestrategi

Services

Annoncering

Har du brug for hjælp til at få skovlen under Googles algoritme? Eller ønsker du hjælp til at forstå annoncering på de sociale medier? 
Måske ønsker du at annoncere på en bestemt blog?

Jeg kan hjælpe dig med at opsætte dine annoncer, så de ikke alene er formidlet på en god og indbydende måde, men også opfylder kravene for SEO best practice.

bottom of page